عوارض جانبی اکستنشن مژه چیست؟

عوارض جانبی اکستنشن مژه چیست؟ عوارض جانبی اکستنشن مژه چیست؟
زمان مورد نیاز برای مطالعه: 7 دقیقه

برخلاف مژه مصنوعی، اکستنشن مژه به گونهای طراحی شده است تا با ماندگاری بالا، زیبایی مژههای طبیعی شما را بیشتر کند. کار اکستنشن مژه معمولاً توسط یک تکنسین زیبایی انجام میشود؛ مژههای مورد استفاده در اکستنشن مژه، از مواد طبیعی مانند ابریشم یا خز یا از مواد مصنوعی مانند الیاف پلاستیکی ساخته می‌‎شوند.

عوارض جانبی اکستنشن مژه چیست؟

اکستنشن‌ مژه اگرچه عالی به نظر می‌رسد ولی ممکن است برای پوست صورت و چشمهای شما عوارضی داشته باشد. برای انجام اکستنشن مژه حتماً به یک تکنسین زیبایی باتجربه و دارای مجوز مراجعه کنید و مراقب باشید که سالنی که برای این کار به آن مراجعه میکنید، اصول بهداشتی را رعایت کند. انجام این اقدامات به شما کمک میکند تا به دلیل آلودگی ابزار کار دچار عفونت نشوید.

هم چنین حتماً باید در طی پروسه اکستنشن مژه چشمان خود را بسته نگه دارید تا چسب و بخار آن وارد چشم شما نشود زیرا میتواند باعث اشک آلود شدن چشم‌ها یا سوختگی جدی آن‌ها شود. 

عوارض جانبی روی پوست و چشمها

چسبهایی که برای اکستنشن مژه استفاده می‌‌شود، از مواد شیمیایی و ترکیباتی که ممکن است ایجاد حساسیت کنند یا مضر باشند، ساخته شده است. اگر در طول جلسه اکستنشن مژه بدن شما واکنشی به مواد شیمیایی مورد استفاده نشان دهد، احتمالاً دو تا سه روز بعد، عوارض جانبی خواهید داشت.

این عوارض جانبی عبارتند از:

  • چشمهای قرمز
  • سوختگی
  • خارش
  • درد
  • راشهای پوستی
  • قرمزی و التهاب چشم یا پلکها
  • تورم

که می‌‌تواند شدید باشد.

برخی از مواد تشکیل دهنده موجود در چسبهای اکستنشن مژه عبارتند از:

  • لاتکس
  •  صمغ
  • سیانوآکریلات
  •  اسید بنزوئیک
  • فرمالدئید در غلظتهای بسیار کم

برخی از عناصر تشکیل دهنده موجود در مواد پاک کننده اکستنشن مژه عبارتند از:

  • فرمالدئید
  •  پروپیلن گلیکول
  • گرانیول

افراد مختلف نسبت به مواد شیمیایی حساسیتهای متفاوتی دارند. متخصصان زیبایی آرایشی توصیه میکنند هرگز از چسبهایی که حاوی فرمالدئید هستند که یک ماده محرک سمی است، استفاده نکنید.

برخی از مواد دیگر نیز میتوانند پوست را تحریک کنند یا باعث واکنشهای آلرژیک شوند. اگر به تازگی از اکستنشن مژه استفاده کردهاید یا پوست حساسی دارید، از تکنسین اکستنشن مژه بخواهید قبل از شروع کار مقداری از چسب مخصوص اکستنشن را روی بازوی شما تست کند تا واکنش پوست شما را ببیند.

عوارض جانبی اکستنشن مژه بر روی مژه‌ها

اکستنشن مژه میتواند باعث نازک شدن یا شکستن مژههای شما شود. البته اگر مژههای خود را نمالید یا نکشید تا حد زیادی از این عارضه پیشگیری میشود. به عبارت دیگر هر چقدر با لطافت بیشتری با مژههای خود رفتار کنید، آسیب کمتری به آنها وارد میشود.

درطی پروسه اکستنشن مژه، مژههای پایینی و خط مژهها با پدی که ممکن است روی آن از چسب استفاده شده باشد، پوشانده میشود.

چه زمانی به پزشک مراجعه کنید؟

هر گونه علائمی که بیش از 24 تا 48 ساعت طول بکشد باید ارزیابی شود. اگر علائم شما شدید باشد مانند تورم شدید، درد و یا خارش پلک یا چشم، به پزشک مراجعه کنید.

حتماً باید برای تسکین علائم خود از درمان مناسب استفاده کنید. اگر واکنش آلرژیک به اکستنشن مژه نشان دادید، پزشک قطره چشمی تجویز میکند که میتواند به کاهش علائم شما کمک کند. اگر عفونت دارید، ممکن است به آنتی بیوتیک نیاز داشته باشید.

عفونت و واکنشهای آلرژیک میتوانند علائم مشابهی داشته باشند به همین دلیل با مراجعه به پزشک میتوانید اطمینان حاصل کنید که درمان مناسب را دریافت کرده‌اید.

اگر احساس ناراحتی شدیدی در چشمان خود میکنید یا حساسیت دارید، باید اکستنشن مژه را بردارید. بهترین راه برای برداشتن اکستنشن مژه، کمک گرفتن از یک متخصص در این زمینه است.

بسیاری از تکنسینهای زیبایی، اکستنشن مژه را با هزینه کم یا بدون هزینه برمیدارند؛ البته خود شما هم میتوانید در خانه با استفاده از بخار آب یا روغن آن را بردارید.

اکستنشن مژه برای چه افرادی مناسب نیست؟

پیش از استفاده از اکستنشن مژه، حتماً بررسی کنید که انجام این کار برای شما مناسب است یا خیر؛ درصورتی که هر کدام از شرایط زیر را داشتید، از انجام اکستنشن مژه خودداری کنید:

  • پوست پلک شما تحریک شده است یا حساسیت دارد.
  • چشم یا پوست شما سابقه واکنش به محصولات آرایشی، قطره چشم یا داروهای چشم دارد.
  •  به لاتکس یا به هر یک از عناصر تشکیل دهنده چسب، مواد آماده سازی یا پاک کننده اکستنشن مژه حساسی تدارید.
  • مبتلا به آلوپسیا آره تا یا طاسی منطقهای پوست هستید.
  •  تحت شیمی درمانی یا اشعه قرار میگیرند.
  • بیماری اختلال کندن مو (تریکوتیلومانیا) دارید.

انجام اکستنشن مژه را متوقف کنید اگر...

حتماً پیش از هر کاری بخشی از مواد مورد استفاده در اکستنشن مژه را روی بازوی خود تست کنید، مخصوصاً اگر تاکنون اکستنشن مژه نگذاشتهاید یا میخواهید این کار را در یک سالن جدید امتحان کنید. گذاشتن اکستنشن مژه راحت است با این حال اگر در طی انجام این کار احساس خارش، سوزش یا جراحت کردید کار را متوقف کنید و اوضاع را مورد بررسی قرار دهید. اگر برای انجام اکستنشن مژه به یک سالن مجهز و بهداشتی بروید و کار را به یک تکنسین زیبایی حرفهای بسپارید، نباید از بابت ایجاد عفونت نگرانی داشته باشید.

سعی کنید در انتخاب تکنسین زیبایی برای اکستنشن مژه نهایت دقت را به خرج دهید و اگر در حین انجام آن دیدید که مشکلی وجود دارد، کار را متوقف کنید.  به گفته متخصصان زیبایی آرایشی باید پیش از استفاده از چسب، پلک‌ها به خوبی ضدعفونی و کاور شوند. اگر تکنسین زیبایی از چسب ناخن برای چسباندن اکستنشن مژه استفاده کرد، کار را متوقف کنید.

اکستنشن مژه چقدر طول میکشد و چه میزان ماندگاری دارد؟

از آن جایی که اکستنشن مژه باید با دقت انجام شود، معمولاً بین دو تا چهار ساعت طول میکشد. در هنگام انجام اکستنشن مژه، چشمها باید بسته و پلکها باید بی‌حرکت باشند. هر مژه اکستنشن به وسیله چسب جراحی که در برابر آب، عرق بدن و چربی مقاوم است، به یکی از مژههای طبیعی شما متصل میشود.

نکته مهم: اکستنشن مژه نباید به پوست بچسبد. هم چنین هر تار مژه اکستنشن حتماً باید به یک تار مژه فرد بچسبد نه چند تار.

اگر به مواد اکستنشن حساسیت نداشته باشید، این فرآیند بسیار راحت انجام میشود و فقط باید از مژهها مراقبت کنید. مراقبت از اکستنشن مژه به معنی ترمیم به موقع آن و مراقبتهای روزانه از آن است. برخی از پاک کنندههای بر پایه چربی ممکن است باعث شوند چسب اکستنشن مژه زودتر از بین برود و مژه نیاز به ترمیم داشته باشد. هم چنین باید در هنگام دوش گرفتن و شستن صورت یا شنا کردن مراقب باشید تا فشار آب چسب اکستنشن مژه را از بین نبرد. اکستنشن مژه معمولاً هر چهار تا نه هفته یکبار تحت تأثیر مژههای طبیعی فرد رشد میکند و از بین میرود. این مدت زمان، چرخه طبیعی رشد در اکثر افراد است. در این چرخه رشد، شما هر چند هفته یک بار نیاز به ترمیم اکستنشن مژه دارید.

خلاصه مطالب

اکستنشن مژه، چشمهای شما را می‌تواند زیباتر کند اما معایب اکستنشن مژه عبارتند از اینکه هزینه ترمیم آنها در طی زمان بالاست، نیاز به مراقبت و نگهداری دارند و ممکن است با عوارض جانبی همراه باشند. اکستنشن مژه برای همه مناسب نیست. اگر بیماری خاصی دارید یا دچار حساسیتهای پوستی هستید، این روش برای شما مناسب نیست.

نکته

مطالب این سایت صرفاً جهت اطلاع‌رسانی است و نباید به عنوان جایگزینی برای تشخیص، تجویز یا درمان پزشکی در نظر گرفته شود. برای مشکلات پزشکی، حتماً با پزشک متخصص مشورت کنید.

اشتراک گذاری:

منابع

موضوعات مرتبط

دیدگاه کاربران