سلفینا: روشی برای کاهش سلولیت

سلفینا: روشی برای کاهش سلولیت سلفینا: روشی برای کاهش سلولیت
زمان مورد نیاز برای مطالعه: 4 دقیقه

سلفینا روشی برای کاهش سلولیت بدن استفاده است. این روش نیازی به جراحی یا بیهوشی عمومی ندارد. سلفینا از تکنیک میکروبلید برای ازبین بردن سلولیت موجود در رانها و باسن استفاده میکند.

آمادگی برای انجام سلفینا چگونه است؟

سلفینا بدون جراحی انجام میشود، بنابراین نیاز به آمادگی خاصی نخواهید داشت. این روش برای افرادی مناسب است که:

  • سن آنها بین 20 الی 60 سال است.
  • وزن ثابتی دارند.
  • پوست آنها نسبتاً سفت است.

پیش از انجام سلفینا با پزشک متخصص مشورت کنید تا متوجه شوید این روش برای شما مناسب است یا خیر.

سلفینا چگونه عمل میکند؟

سلفینا یک روش عالی برای از بین بردن فرورفتگی‌های سلولیتی است. این روش توسط FDAبرای درمان سلولیت در ران و باسن تأیید شده است.

بافت همبند موجود در زیر پوست که به آن نوارهای فیبری هم گفته می‌شود، باعث ایجاد فرورفتگیهای سلولیت در پوست است. این نوارها پوست شما را به بافت زیرین متصل میکنند. نوارهای فیبری میتوانند مقداری پوست را به داخل بکشند و باعث برآمدگی چربیهای موجود در اطراف شوند؛ این فرآیند فرورفتگیهای سلولیتی را در پوست ایجاد می‌کند.

فناوری سلفینا براساس روشی به نام سابسیژن است. سابسیژن برای درمان اسکار آکنه استفاده میشود. این فناوری از دستگاهی به اندازه یک سوزن برای رهاکردن نوارهای فیبری زیر پوست استفاده میکند. قبل از انجام سلفینا، پزشک از شما میخواهد بایستید تا با استفاده از یک نشانگر فرورفتگیهای سلولیت را روی پوست علامت گذاری کنید.

سپس ناحیه تحت درمان با استفاده از بی‌حسی موضعی بیحس میشود و پزشک از یک ابزار دستی برای وارد کردن میکروبلیدها یا تیغههای بسیار کوچکی به زیر پوست استفاده میکند و به کمک تکنیک سابسیژن نوارهای فیبری زیر پوست را آزاد می‌کند.

تفاوت سلفینا با سلولاز در چیست؟

سلفینا در مقایسه با سلولاز روشی جدیدتر است و توسط FDAدر سال 2012 مورد تأیید قرار گرفته است. سلولاز توسط لیزر انجام میشود و از انرژی گرمایی برای برش نوارهای فیبری استفاده میکند در صورتی که در روش سلفینا از میکروبلید استفاده میشود. هم چنین سلولاز باعث تولید کلاژن میشود و خاصیت ارتجاعی پوست را بهبود میبخشد. سلفینا خطرات و عوارض کمتری دارد و به نظر میرسد ماندگاری نتایج آن به نسبت سلولاز بیشتر است. هم چنین سلفینا هزینه کمتری دارد.

عوارض جانبی سلفینا چیست؟

بعد از انجام سلفینا ممکن است عوارضی ظاهر شود از جمله:

  • درد مختصر
  • کبودی
  • حساس شدن ناحیه تحت درمان

با این حال، این عوارض معمولاً طی چند روز خود به خود از بین میروند.

مراقبت‌های بعد از انجام سلفینا چیست؟

سلفینا یک روش بدون است که نیازی به بیهوشی عمومی ندارد؛ به همین دلیل دوران نقاهت آن کوتاه است و پس از انجام این روش میتوانید به خانه برگردید و بعد از 24 ساعت فعالیتهای روزانه خود را از سر بگیرید. بهتر است تا دو هفته پس از انجام سلفینا از شلوارهای تنگ و چسبان استفاده کنید. هم چنین 3 تا 4 روز بعد از انجام سلفینا ورزش نکنید و تا یک هفته بعد از آن به استخر نروید و در معرض تابش نور خورشید قرار نگیرید.

 چگونه پزشک متخصص انتخاب کنیم؟

در انجام یک رویه یا پروسیجر زیبایی، چه جراحی و چه غیر جراحی، می‌توان انتخاب صحیح پزشک را مهم‌ترین عامل رضایت و موفقیت از آن پروسیجر زیبایی دانست. گاهی ممکن است ما تمایل به انجام یک رویه زیبایی داشته باشیم و با مراجعه به پزشک متخصص متوجه شویم که اصلاً گزینه مناسبی برای آن روش نیستیم.

احتمالاً در مسیر جستجو و انتخاب پروسیجر مورد نظرمان با نام چند پزشک آشنا خواهیم شد؛ باید اطلاعات مربوط به تخصص آن پزشکانِ محترم را فقط از طریق سامانه جستجوی اعضاء نظام پزشکی  استعلام بگیریم زیرا هنوز هیچ منبع رسمی دیگری در ایران وجود ندارد که به صورت صحیح تخصص‌های دقیق پزشکان محترم در آن ذکر شده باشد.

به یاد داشته باشیم که امن‌ترین محل برای استعلام تخصص درمانگران محترم از همین سامانه است. پروفایل‌های شبکه‌های اجتماعی و عناوین درج شده در آن‌ها، وب‌سایت‌ها و عناوین درج شده در آن‌ها، حتی در وب‌سایت زیست‌لاین و ... منبع جامع و مناسبی برای استعلام تخصص صحیح پزشکان نیستند. به عنوان مثال ممکن است ما در روندِ انتخاب پروسیجر زیباییمان متمایل شویم از فردی که پزشک زیبایی است کمک بگیریم اما زمانی که اطلاعات ایشان را در سازمان نظام پزشکی استعلام بگیریم عنوان دیگری را مشاهده کنیم؛ زیرا هنوز در ایران تخصصی به نام پزشک زیبایی وجود ندارد و عنوان پزشک زیبایی همسو با مدارک دانشگاهی نیست.

پس خواهشمندیم برای استعلام نام پزشک و تخصص ایشان به سامانه جستجوی اعضاء نظام پزشکی مراجعه کنید.

نکته

مطالب این سایت صرفاً جهت اطلاع‌رسانی است و نباید به عنوان جایگزینی برای تشخیص، تجویز یا درمان پزشکی در نظر گرفته شود. برای مشکلات پزشکی، حتماً با پزشک متخصص مشورت کنید.

اشتراک گذاری:

منابع

موضوعات مرتبط

دیدگاه کاربران